Condoomdemo.nl Onderdeel van CASPER.st BrandBuilders

Herroepingsrecht.

Je hebt het recht om de bestelde producten binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgave van enige reden jouw herroepingsrecht te doen gelden. Je mag de producten uit de verzenddoos halen of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking vast te kunnen stellen. Indien je kiest om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, zul je zorgvuldig moeten omgaan met de producten en in originele staat en verpakking retourneren naar Condoomdemo.nl. 

De retourkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor rekening van de koper. Wil jij weten hoe jij de bestelde producten kan retourneren? Bekijk dan onze retour instructies: Ruilen en retourneren bij Condoomdemo.nl.

Condoomdemo.nl is onderdeel van FF1 LLC. De volgende alinea is van toepassing op webshops:

… die pc game, console of handheld keys & software licentie codes verkopen maar ook houdbare en hygiene (verzorging), Beauty en cosmetische gerelateerde producten vallen hierbuiten.

Fysieke producten die je via Condoomdemo.nl koopt met een beperkte houdbaarheid kunnen helaas niet geretourneerd worden waarvan de verzegeling na de levering verbroken is. Het herroepingsrecht is voor deze producten daarom niet van toepassing. Nadat de betaling succesvol is afgerond, wordt de verkoop als definitief beschouwd. Dit staat uitdrukkelijk vermeld in de product omschrijving.

Downloadbare producten zoals`;pc game keys, console codes of handheld Apps & software licenties verkopen vallen ook buiten het herroepingsrecht

Bekijk op de website van FF1 LLC  de complete lijst. Eventuele vragen kan je richten aan retourneren@Condoomdemo.nl.